Skirejser

SkiSverige.dk samarbejder med AnkerStjerne Rejser om salg af skirejser til svenske destinationer. Vi har fokus på ture, der er alternativer til de klassiske muligheder. Bemærk at der er tale om kør-selv priser.

Ankerstjerne Rejser er registreret i Rejsegarantifonden med alt hvad dertil hører af sikkerhed og dækning. Virksomheden har registreringsnummer 2889.

Vi kommer løbende med nye muligheder.

> Valfjället

Valfjället er et superhyggeligt, mindre skiområde i Värmland, på grænsen til Norge, blot 540 km fra København. Det betyder, at det er nemt at komme til i egen bil og dermed velegnet også til kortere skiferier. Her bor man i små lækre, nye hytter ski in/ski out og med alt hvad man har brug for. Helt perfekt til børnefamilier. Og priserne er super konkurrencedygtige.

>> Læs mere og bestil her.

> Mullsjö Alpin

Hos Mullsjö Alpin kan du opleve at bo i husvogne stort set på selve pisten.. En speciel oplevelser, der bringer dig tæt på pisterne. Her kan du grille og opleve socialt samværd. Husvogne er super moderne med alt du har behov for, og de er dejlige varme at opholde sig i. Og så er priserne super konkurrencedygtige. 
>> Læs mere og bestil her.

En anden mulighed i Mullsjö er at bo på Mullsjö Hotel blot 10 minutter kørsel fra skiområdet. Her får du et ophold inkl. morgenmad og aftenmad og mulighed for at benytte swimmingpool, sauna og meget andet samt slappe af foran pejsen Og priserne er ekstremt konkurrencedygtige.
>> Læs mere og bestil her.

Mullsjö er blot 350 km fra København. Det er rigtigt let at tage motorvejen mod Jönköping, og i løbet af fire timer kan du komme på ski. Området har syv pister og fem lifter. Der er tale om et skiområde velegnet til begyndere.

 

> Isaberg

Isaberg et blandt danskernes absolut favoritdestinationer, og i øvrigt det største skicenter i Sydsverige. 240 km fra Danmark kan du køre på ski på det nærmeste man kommer på et fjäll i det sydlige Sverige. Hele ti pister og otte lifter indeholder områder heraf to stolelifter. Og så er der helt optimale forhold for børn og nybegyndere i Isaberg.
Hos Isaberg bor du i bunden af skiområdet i hytter meget tæt på den stolelift, der bringer dig direkte ind i området.

>> Læs mere og bestil her.