Skirejser

SkiSverige.dk samarbejder med AnkerStjerne Rejser om salg af skirejser til svenske destinationer. Vi har fokus på ture, der er alternativer til de klassiske muligheder. Bemærk at der er tale om kør-selv priser.

Ankerstjerne Rejser er registreret i Rejsegarantifonden med alt hvad dertil hører af sikkerhed og dækning. Virksomheden har registreringsnummer 2889.

Vi kommer løbende med nye muligheder.

> Valfjället

Valfjället er et superhyggeligt, mindre skiområde i Värmland, på grænsen til Norge, blot 540 km fra København. Det betyder, at det er nemt at komme til i egen bil og dermed velegnet også til kortere skiferier. Her bor man i små lækre, nye hytter ski in/ski out og med alt hvad man har brug for. Helt perfekt til børnefamilier. Og priserne er super konkurrencedygtige.

>> Læs mere og bestil her.

> Mullsjö Alpin

Hos Mullsjö Alpin kan du opleve at bo i husvogne stort set på selve pisten.. En speciel oplevelser, der bringer dig tæt på pisterne. Her kan du grille og opleve socialt samvær. Husvogne er super moderne med alt du har behov for, og de er dejlige varme at opholde sig i. Og så er priserne super konkurrencedygtige.
>> Link til bestilling kommer snarest

En anden mulighed i Mullsjö er at bo på Mullsjö Hotel blot 10 minutter kørsel fra skiområdet. Her får du et ophold inkl. morgenmad og aftenmad og mulighed for at benytte swimmingpool, sauna og meget andet samt slappe af foran pejsen Og priserne er ekstremt konkurrencedygtige.
>> Link til bestilling kommer snarest

Mullsjö er blot 350 km fra København. Det er rigtigt let at tage motorvejen mod Jönköping, og i løbet af fire timer kan du komme på ski. Området har syv pister og fem lifter. Der er tale om et skiområde velegnet til begyndere.

> Falkoping Alpin

Falköping Alpin ligger på Mösseberg i udkanten af Falköping by mellem søerne Vänern og Vättern. Et fantastisk smukt sted. Destinationen er 360 km fra København, så du har mulighed for at komme på ski efter blot fire timers kørsel fra Danmark.
Området er perfekt til nybegyndere eller til et par ekstra dage på ski. Og så bor man i moderne hytter få hundrede meter fra pisterne.

>> Link til bestilling kommer snarest

> Isaberg

Isaberg et blandt danskernes absolut favoritdestinationer, og i øvrigt det største skicenter i Sydsverige. 240 km fra Danmark kan du køre på ski på det nærmeste man kommer på et fjäll i det sydlige Sverige. Hele ti pister og otte lifter indeholder områder heraf to stolelifter. Og så er der helt optimale forhold for børn og nybegyndere i Isaberg.
Hos Isaberg bor du i bunden af skiområdet i hytter meget tæt på den stolelift, der bringer dig direkte ind i området.

>> Link til bestilling kommer snarest

Ulricehamns SkiCenter

Blot 330 km fra København findes Ulricehamns Skicenter, der består af hele syv pister og syv lifter. Super godt alternativ til de øvrige destinationer i Sydsverige.

Her finder du desuden Nordeuropas største og mest moderne kunstsne-anlæg.

>> Link til bestilling kommer snarest