Mullsjö Alpin

Fakta
7 pister og 5 lifter. Faldhøjde på knapt 100 meter. 1 sort piste, to røde og to blå. Kapacitet på 3.900 personer i timen på lifterne. Meget beskyttet børneområde. Rigtig god sneproduktion. Har flere varmestuer og naturligvis skiudlejning.

Website:
www.mullsjoalpin.se

Sociale medier:
Er på Facebook.

Placering:
350 km fra København. 260 kilometer fra Helsingborg. Omkring 30 km fra Jonköping

Sådan kommer du dertil:
Let at køre dertil fra Sjælland. Enten via Øresundsbroen eller ved at sejle fra Helsingør til Helsingborg. Motorvej hele vejen fra København over Helsingborg til Jönköping. Kan gøres på mindre end fire timer. 

Snegaranti:
Kun åbent når der er sne nok. Har veludbygget sneproduktionssystem med omkring 60 snekanoner og har gode klimatiske forhold. Normalt åbent fra jul til marts.

Kort beskrivelse:
Super sted til nybegyndere og til et par ekstra dage på sne som opvarmning til den store tur. Evt. som en mellemstation til en destination højere oppe i Sverige.

Overnatningsmuligheder:
Muligheder for husvogne, hotel, campingområde tæt ved og hytter. Husvognene lige ved pisten er en sjov oplevelse med gode sociale muligheder.

Vurdering af børnevenlighed:
Er stor da de fleste pister er lette at køre på. Børneområdet er godt til begyndere, da det er beskyttet fra andre skiløbere.

Snowpark:
Nej

Særlige kendetegn:
Husvogne er opsat som ski in/ski out på toppen af området. En speciel oplevelser, der bringer dig tæt på pisterne. Her kan du grille og opleve socialt samværd.

Pistekort:
Se pistkort her.

Langrend:
20 km når der er natursne. Ellers mulighed for langrend i selve Mullsjö.