Isaberg

Lørdag åbner Isaberg for de store pister

Tidligere har de åbnet for de mindre pister, men nu er Isaberg i det sydlige Sverige klar til at åbne destinationens store pister. Lørdag åbner Familjebacken og Dalbacken med den store 6-personers stolelift.

“Det er noget senere end tidligere sæsonen, hvilket skyldes at vi ikke rigtigt har haft de temperaturer til at producere sne. Snelægningsteamet har gjort et fantastisk stykke arbejde, og nu kan vi endelig åbne fra toppen til bunden. Det føles rigtigt godt”, forklarer Louise Söderlund fra Isaberg.

En nyhed hos Isaberg i denne sæson er Isaberg Fun Line med hop, rails mv. fra top til bund. På campingpladsen er bygget et nyt stor servicehus. Sidst sæson blev bygget et transportbån i børneområdet, hvilket er blevet en stor succes.

Friluftsdag ungdom familjebacken