Lindvallen – Sälen

Fakta:
42 pister, 36 lifter. Heraf tre stolelifter og tre sorte pister. Er desuden koblet sammen med Högfjället via lange transportlifte og har du liftkort til Lindvallen, har du automatisk også adgang til lifterne i Högfjället. Lindvallen er en del af Skistar og dit liftkort giver også til Hundfjället og Tandådalen.
Højste faldhøjde i Lindvallen er på 303 meter.

Website:
www.skistar.com/da/skisteder/salen/vinter-i-salen/

Sociale medier:
Facebook

Placering:
775 km fra København, 265 km fra Oslo.

Sådan kommer du dertil:
Bil fra Sjælland eller lettest fra Oslo efter at have taget færge til Oslo. Fra Sjælland er der ca. 400 km motorvej og siden gode landeveje.

Snegaranti:
Fra midt december til  april.

Kort beskrivelse:
Mange brede pister i god hældning. I Lindvallen er skiløb til alle niveauer, men især har familiens yngre medlemmer gode muligheder. Alt skiløb i Lindvallen udgår fra fire torve, Söderåstortorget, Snötorget/Experiumtorget, Gustavtorget og Sällfjällstorget. Söderåstortorget er under udvikling og her finder du en række super gode sorte pister.
Der er med 17 oplyste pister også god mulighed for aftenskiløb i Lindvallen.
Har stor snemand på toppen af Gustavbacken som vartegn fra slutningen af januar og resten af sæsonen. Lindvallen er suverænt sted for nybegyndere med de mange tallerken lifter.

Overnatningsmuligheder:
Hytter og lejligheder lige ved pisten rigtig mange steder.
Rigtig mange bor typisk ved Experiumtorget, hvor der findes flere små hytteområde. Nogle tættere på pisterne end andre. Her er masser af underholdningsmuligheder i Experium samt en stor McDonald og en stor ICA.

Vurdering af børnevenlighed:
Har Europas største sammenhængende børneområde med blandt andet områderne Snögubbeborg og Snögubbedalen. Børneområderne findes flere steder, og forholdene kan stort set ikke blive bedre.

Snowpark
Ja, blandt Sveriges bedste ved Gustavtorget.

Pistekort:
Se pistekort her.

Langrend:
20 km