Ulricehamns SkiCenter

Fakta:
7 pister og 7 lifter. Største højdefald på 135 meter. Længste nedfart er på 850 meter. Har begynderområde med alt der behøves til dette. Desuden to super gode blå og en enkel rød piste. Området har kun træklifter, men disse er super effektive og holder normalt et højt tempo. Hovedliften fra området ved skiudlejlningen er dobbelt, hvilket mindsker kødannelse.
Overtaget i 2017 af Branäsgruppen.

Website:
Skibikehike.se

Sociale medier:
Er på Facebook og Instagram.

Placering:
330 km fra København og blot 100 km fra Göteborg. Du kan altså komme på ski efter blot fire timers kørsel fra København.

Sådan kommer du dertil:
Det er let at køre til i bil fra Sjælland enten over Øresundbroen eller via Helsingør-Helsingborg.

Snegaranti:
Kun åbent når forholdene tillader det. Har fint sneproduktionssystem.

Kort beskrivelse:
En af danskernes fortrukne endagesdestinationer. Har pister af alle sværhedsgrader, og specielt nybegyndere har gode forhold.

Overnatningsmuligheder:
Du kan ikke bo på selve skiområdet. Mange muligheder tæt på i Ulricehamn by, som er en rigtig hyggelig klassisk svensk by med mulighed for shopping og cafébesøg.
Se mulighederne fra SkiSverige.dk og AnkerStjerne Rejser på dette link.

Vurdering af børnevenlighed:
Er super god. Imponerende udbygget begynderområde med flere lifter, rullebånd, toiletter og varmestue. Begynderområdet kan matche dem, man finder i de store områder i Dalarna.

Snowpark:
Lille super godt placeret område. Med fantastisk udsigt og god stemning.

Særlige kendetegn:
Hyggeligt område. Ulricehamn er en lille hyggelig by.

Pistekort:
Se her.

Langrend: Ja.
Ulricehamn er Nordeuropas mest moderne kunstsne-anlæg, hvad gælder langrend med et 3,5 km langt oplyst spor, forskellige natursne-spor på mellem 5 og 15 km samt stedets golfbane, der om vinteren omdannes til et 7 km langt motionsspor.
Ulricehamn været en del af World Cup’en.