Mullsjö Alpin

Fakta:
7 pister og 5 lifter. Faldhøjde på knapt 100 meter. 1 sort piste, to røde og to blå. Specielt områdets sorte piste, Svartebacken, kan anbefales, men også den røde Slottsbacken giver mulighed for godt skiløb.
Kapacitet på 3.900 personer i timen på lifterne. Meget beskyttet børneområde.
Rigtig god sneproduktion.
Har flere varmestuer og naturligvis skiudlejning og hyggelig café.

Website:
www.mullsjoalpin.se

Sociale medier:
Er på Facebook.

Placering:
350 km fra København. 260 kilometer fra Helsingborg. Omkring 30 km fra Jonköping

Sådan kommer du dertil:
Let at køre dertil fra Sjælland. Enten via Øresundsbroen eller ved at sejle fra Helsingør til Helsingborg. Motorvej hele vejen fra København over Helsingborg til Jönköping. Derfra ca. 30 km på nybyggede veje.
Kan gøres på mindre end fire timer.

Snegaranti:
Kun åbent når der er sne nok. Har veludbygget sneproduktionssystem med omkring 60 snekanoner og har gode klimatiske forhold. Normalt åbent fra jul til marts.

Kort beskrivelse:
Super sted til nybegyndere og til et par ekstra dage på sne som opvarmning til den store tur. Evt. som en mellemstation til en destination højere oppe i Sverige. Hyggelig og lokal stemning.

Overnatningsmuligheder:
Muligheder for husvogne, hotel, campingområde tæt ved og hytter. Husvognene lige ved pisten er en sjov oplevelse med gode sociale muligheder. Hoteller i selve Mullsjö by.

Vurdering af børnevenlighed:
Er meget stor da de fleste pister er lette at køre på. Børneområdet er godt til begyndere, da det er beskyttet fra andre skiløbere. Børnene kan hurtig klare sig selv her.

Snowpark:
Nej, men dog enkelte spredte elementer.

Særlige kendetegn:
Husvogne er opsat som ski in/ski out på toppen af området. En speciel oplevelser, der bringer dig tæt på pisterne. Her kan du grille og opleve socialt samværd, og så er den en fornøjelse at stå op og gå få meter inden man er på ski.
Ellers bare et hyggeligt område med super godt stemning og fantastisk hjælpsomt personale.

Pistekort:
Se pistkort her.

Langrend:
20 km når der er natursne.
Ellers mulighed for langrend i selve Mullsjö, hvor der produceres kunstsne og er oplyst.