FeaturesIsaberg

Isaberg kåret som Årets svenske skianlæg 2022

Isaberg i det sydlige Sverige er kåret som Årets svenske skianlæg 2022.

Kåringen fandt sted ved sammenslutningen af svenske skianlægs (SLAO) årsmøde den 9. maj. De øvrige nominerede var Sälen og Tänndalen.

Isaberg var nomineret for a kunne tænke kreativt og entreprenant på trods af den geografiske placering i det sydlige Sverige med varmt klima og få bjerge. De seneste ti år har Isaberg gennemgået en dramatisk udvikling.

“På sådan en dag er vi selvfølgelig meget glade og stolte. At en lille aktør i det sydlige kan måle sig med de store i nord er opmuntrende for hele teamet på Isaberg. Men egentligt møder vores fantastiske personale påskønnelse hver dag fra vores besøgende. Det fører til en positiv udvikling på både besøgerantal og økonomi, hvilket har gjort vores investeringer mulige”, forklarer Louise Söderlund fra Isaberg skianlæg.

Årets lokalbakken blev Bollekollen, men årets skiinspirator blev Magnus Noppa fra Kläppen.

Isaberg set fra toppen.