Vallåsen

World Snow Day for danskere i Sverige

- Nyt tiltag til glæde for danske børn

For første gang nogensinde kobler Danmark sig også på World Snow Day. Dette sker da Danmarks Skiforbund, Københavns Skiklub og Vallåsen/Branåas Gruppen afholder dagen på Vallåsen, der som bekendt er skianlægget, der ligger tættest på Danmark og blot to timers kørsel fra København.

World Snow Day foregår søndag den 15. januar 2017.

Ideen er at få unge i alderen 4-14 år over hele verden til at blive fascineret af skisporten. “Det bliver en fantastisk skidag med skileje, undervisning, liftkort, konkurrencer, mad og drikke. Og det hele er gratis for deltagerne på Vallåsen. Der er ingen tvivl om, at deltagerne får en stor oplevelse”, fortæller administrationschef i Danmarks Skiforbund, Kenneth Bøggild.

Eneste kriterie for deltagelse er at man er mellem 4-14 år.

Læs mere om dagen på http://www.skiforbund.dk/world-snowday-2017-en-hel-dag-gratis-paa-ski/.

Du kan tilmelde sig via dette link.

Annonce: