Isaberg

Isaberg åbner til jul

For første gang i tre år er det muligt for destinationen Isaberg at åbne inden jul. Det er lykkedes at gøre de grønne pister Lillbacken og Barnbacken klar til at kunne åbne lørdag. “Vore sneteam har virkelig været klar og slået til, når kulden har været der. Så vi har produceret så meget sne, det har været muligt med de temperaturer vi har haft”, forklarer Louise Söderlund fra Isaberg skianlæg.

Det kræver endnu et par døgn med frost, før der kan åbnes flere pister. Men gæsterne kan boltre sig i et begynderområder, der sidste år blev udbygget med et rullebånd og som i år har fået tilført grillpladser.

Senere på sæsonen har Isaberg premiere på Isaberg Fun Line med hop, rails og andet sjovt. På destinationens campingområde er desuden bygget et nyt 230 kvadratmeter stort servicehus med masser af faciliteter. Desuden er anlægget til skiproduktionen udbygget inden denne sæson.

I alt 400.000 svenskere forventes at fejre jul eller nytår på et af de svenske skianlæg.

Læs mere om Isaberg her.