Tänndalen

Bedste sneforhold i Tänndalen i ti år

Mange steder i det sydligere Sverige er der udfordringer med sne og varme. Men i Tänndalen i Jämtland beretter de om de bedste sneforhold i ti år.

110 cm er snedybden lige nu i Tänndalen. “En times længere rejse, men betydelig bedre skiforhold, sne og fjäll for pengene. Vi mærker, at flere besøgende søger ægte natur og rigtig sne”, lyder det fra Rasmus Bent, der er anlægschef i Tänndalen, og forklarer videre at sæsonen først afsluttes et godt stykke inde i maj.

“Den bedste tid i Tänndalen er marts og april. Det er en helt utrolig følelse at stå på ski 1000 meter over havets overflade på et rigtigt fjäll i sol. Desuden er der aldrig fyldt på bakkerne, heller ikke i weekenden”, uddyber Rasmus Bent.

Hos Tänndalen har de øget antal skidage med hele 22 procent og antallet af bookninger med 12 procent i forhold til sidste sæson. “Tänndalen ligger længere mod nord, men til gengæld får man billigere bolig, billigere liftkort, mere plads og et ægte fjäll”, afslutter Rasmus Bent.