SälenSkiferie

SAS fortsætter med at satse på direkte ruter fra Danmark til Scandinavian Mountains Airport

Allerede i dag frigiver flyselskabet SAS billetterne til Scandinavian Mountains Airport tæt ved Sälen, Trysil og flere andre områder.

Der afgår fly fra Aalborg og København 27. december 2020 – 4. april 2021. SAS fortætter med at bruge deres mest moderne fly, Airbus A320neo, hvilket indebærer mindre påvirkning på miljøet og et betydeligt lavere støjniveau.

“Vi er glade for, at vi er kommet i gang, og vi ser frem til flyve til Sälen/Trysil fra Danmark, også næste vinter. Korte rejsetider og en attraktiv timeplan i kombination med fantastiske muligheder for skiløb i de svenske og norske fjelde er noget, der forhåbentligt kan lokke mange danskere til, siger Freja Annamatz, pressechef hos SAS.