Diverse

Flere nyheder i Vemdalen

Vemdalen i Jämtland, et af de største områder i Sverige, præsenterer en række nyheder til den kommende sæson. Der bygges en ny tallerkenlift i Björnrikemellem Björnrike Torg og Björnvallen. Denne vil gøre transporten til børneområdet og skiskolen fra Björnrike Torg og Grizzly-området lettere, samtidig med at der bliver mulighed for børneski over skibroen. I Vemdalsskalet laves miniliften længere og der bygges et nyt rullebånd, hvilket sikrer bedre kapacitet til de helt små.

Desuden udvides pisten Turisten i Vemdalsskalet udvides i bunden, hvilket skaber endnu bedre svingplads. Og så er der allerede åbnet et nyt hotel, Klövsjöfjäll i Klövsjö, der er udnævnt som Sveriges smukkeste by, Hotellet er bekvemt placeret, tæt på pisterne, med moderne og hyggelige dobbelt og superior-værelser, du spiser godt fra den jämtlandske crossovermenu i restauranten og samler nye kræfter i en ny spa med panoramaudsigt.

Læs mere om Vemdalen på nedenstående link: