Nyheder

Sportsbetting softwareleverandører til det danske marked

Vil du have lidt ekstra underholdning til de mørke aftener i skihytten eller skilejligheden, så er det oplagt at bruge tiden på sportsbetting direkte via din mobiltelefon, din tablet eller din computer. Du kan måske ovenikøbet spille på den alpine World Cup eller måske på World Cup’en i langrend eller i det populære skiskydning. Specielt sidstnævnte er virkelig blevet en sport, som mange danskere elsker at følge tæt som mange efterhånden har en viden om. Derfor er mange fra Danmark også friske på at spille lidt på penge på en evt. vinder eller på mange andre sjov ting i forbindelse med skiskydning. Men det gælder naturligvis om at finde det rette sted for din betting online. De kræver måske lidt research. For at få mere information om de bedste danske sportbettingsider og betting mulighederne i Danmark klik her og bliv meget klogere.

Soft2Bet
Noget du evt. kan bruge som et parameter, når du skal vælge hvilken platform og bettingsoftware, du skal benytte er om der benyttes det nye software Soft2Bet, der netop er blevet godkendt i Danmark og til det danske marked. Hos blandt andre globusbet.com/dk/ bruger de Soft2Bet, og har en klar forventning om at denne bettingsoftware bliver udbredt over hele verden, og forbedre bettingoplevelserne generelt. Og dette i første Nordeuropa og siden i resten af verden.

Skiskydning
Skiskydning, der også bliver kaldt for biathlon, går egentlig ud på at køre hurtigt på langrend ski, og så skyde præcision med en riffel. Der køres over fastsat distance og på en skydebane skal der rammes plet med fem skud på en en skive på 45 millimeter. Der skydes henholdsvis stående og liggende. Hver gang der ikke rammes tildeles en straf, der giver en forsinkelse i langrend. Biathlon organiseres under den internationale Biathlon Union, der blandt andet arrangerer en årlig World Cup samt det årlige VM. World Cup’en er blevet ekstrem populær for danskere at følge på TV. Den afvikles på stadions som Oberhof i Tyskland, på Hochfilzen i Østrig, Oslo, Holmekollen i Norge, Kontiolahti i Finland, på Antholz-Anterselva i Italien samt i Östersund i Sverige, hvor sæsonen normalt indledes. Alle steder med stor tradition for store skiskydningstævner, som mange elsker at bette på hos deres fortrukne sportsbetting udbyder og med deres foretrukne sportsbetting software. Endnu en oplagt event at studere sportsbetting mulighederne til er det kommende vinter-OL i Beijing, der afvikles den 4. til 20. februar. Her deltager Danmark med det største vinter-OL hold nogensinde. Hele 62 atleter deltager Danmark med.