FeaturesKungsberget

Flere nyheder hos Kungsberget

Kungsberget, som er en af de tætteste områder på Stockholm, præsenterer til den ned sæson en række nyheder.

Kungsberget er kendt for at være et børnevenligt skiområde. I år bliver det endnu mere børnevenligt. Hele børneområdet, der hedder Björnbuseland, udbygges nemlig markant.

“Det bliver både mere plads og sjovere skiløb for børnefamilierne i Björnbuseland. Vi komme til at udbygge og forbedre, og så gøre frillpladserne endnu bedre, forklarer Patrik Buhrkall-Nilsson, sportchef Branäsgruppen, der også står bag Kungsberget. Også det mindre Björnbuseland-mini bliver udbygget.

Desuden bygges en ny snowracebakke i samarbejde med Stiga, et perfekt supplement til skiløb, og noget hele familien kan være fælles om. “Fem aftener om ugen komme til at arrangere Snowracer-udfordringen. Der får alle børn mulighed for at tage et kørekort til Snowracer”, fortæller Patrik Buhrkall-Nilsson.

Kungsberget udbygger også deres skiskole med et koncept, de kalder for Kul på snö, som er en eventyr skiskole for alle mellem 5 og 14 år. “Vi udvikler skiløb sammen med Nintendo land, vores parker, selftimer-banen og afbagen. Vi træner balance, kontrol og fart, hop, terrænløb og hurtige sving”, uddyber sportschefen.

Endvidere bygget en helt ny snowpark ved Sara Hector-pisyen på sydsiden af området.