BranäsKungsberget

Branäs på vej mod rekordsæson. Nye investeringer på vej

Sæson 2017/2018 har været blandt de bedste i rigtig mange år med fantastiske vejrforhold de fleste steder i Sverige. Hos Branäs melder de, at de er på vej til at kunne fejre en rekordsæson.

“Tidligere har haft et par uger efter nytår og efter vinterfejren, som vi har betegnet som lavsæson. Men i år har vi haft fuld booket eller næste fuldbooket hele tiden. Et eksempel er den kommende weekend, hvor der lige nu kun findes fem hytter ledige på hele Branäsberget”, forklarer Mikael Elford, der er salgschef for Branäsgruppen, der ejer og driver Branäs.

Elford beretter videre, at situationen er den samme i Påsken, hvortil det i to uger har været umuligt at finde en seng. Ugen efter findes der blot enkelte boliger tilbage. “Vi anbefaler vores gæster at se mod søsteranlægget Kungsberget i Sandviken. Noget mindre, men fantastiske forhold og en vældig god liftkapacitet med en effektiv expressstolelift”, uddyber Mikael Elford, der blandt andet forklarer succesen i Branäs med de investeringer, der er foretaget i anlægget de seneste år. Den gode sæson giver et godt udgangspunkt for nye investeringer i Soltorget, der er et helt nyt boligområde på toppen af Branäsberget med butikker, cafeér og 750 nye senge.

SkiSverige.dk besøgte tidligere i år Kungerberget. Læs Ny effektiv stolelift løfter Kungsberget til nye højder.

Branäsgruppen ejer anlæggene BranäsKungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski CenterÅnnaboda/Storstenshöjden og Tolvmannabacken.