Isaberg

Nyt børneområde i Isaberg

- Isaberg forbedre forholdene for børn

Isaberg har til den kommende sæson bygget et 70 meter langt transportbånd, der gør destinationen endnu mere attraktiv for børn og nybegyndere til den kommende sæson.

Isaberg er SydSveriges sydligste fjäll og SydSveriges største skidestination. Her finder du 10 pister, to super effektive stolelifte, og et meget velfungerende børneområde. Dette børneområde bliver med det nye transportbånd nu endnu bedre.

På Isaberg har de desuden et meget velfungerende skiproduktionssystem, der sikrer rigtig mange skidage. Isaberg har alt, du skal bruge af skiudlejning og varmehytter, men også en stor hytteby (med 72 hytter) og campingområde lige ved pisterne.

Alt dette blot et par timers kørsel fra København eller Helsingør. Læs mere om Isaberg her.

Annonce: