Hemavan/Tärnaby

Hemavan får ny gondollift

Skidestinationen Hemavan i det nordlige Sverige er inde i en stor og spændende udvikling. Senest ligger det fast, at området til sæson 2017/2018 får en ny gondollift. Sidste sæson kom der nyt sneproduktionssystem, til næste år følger altså en gondollift og lidt længere ude i fremtiden følger to nye expresslifter, en ny fjällrestaurant og et nyt område. Hemavan er et skiområdet i enorm vækst.

“Dette er en investering, som ligger på linie med Hemavans Alpins ambitioner om at udvikle vores alpine produkt og øge attraktionskraften yderligere. Gondolen kommer til at give betydeligt bedre oplevelsesmuligheder for vores gæster og være medvirkende til at styrke vores position som det nordlige Sverige førende skiresort”, forklarer Thomas Ringbrandt fra Hemavan Alpint.

Gondolliften forventes at stå klar i november 2017. Der er tale om en gondollift med sofaer, så selve turen bliver en oplevelse i sig selv. Kapaciteten bliver på 2544 personer i timen. Turen er på 1520 meter og 326,5 meter i højdemeter. Turen kommer til at tage 5 minutter.

Læs mere om Hemavan her.

Annonce: