Idre Fjäll

Idre Fjäll har åbnet den alpine sæson

- Idre Fjäll først igen

Det er kun den 26. oktober, men som den første skidestination i Sverige har Idre Fjäll i dag åbnet den første alpine piste.

Det er pisten “Specialen”, der er i kategorien sort, på Idre Fjälls nordside, som det er lykkedes at få præpareret, så der kan køres på den. Pisten er let at benytte via områdets store stolelift. Allerede i weekenden vil de svenske junior landsholdsrytter derfor træne i Idre Fjäll. Til sæsonen er der netop investeret i ny belysning til Specialen og til den nærliggende Carvingsvängen, så det er muligt at træne på den om aftenen.

Der planlægges hos Idre Fjäll at åbne endnu en piste den 2. november, og så kommer der mulighed for øvrige gæster at køre i området.

Læs mere om Idre Fjäll her.

Annonce: