Vallåsen

Hæderspris til Danmarks World Snow Day

I februar arrangerede Danmarks Skiforbund, Københavns Skiklub  og Branäs Gruppen A/S deres udgave af World Snow day i det sydligst beliggende svenske skiområde, Vallåsen. En succesfuld dag hvor masser af danske børn fik mulighed for gratis at få undervisning i skiløb og på snowboard.

Arrangementet er nu kåret til ”Best Small World Snow Day” ved ”The world snow days award” i Oberhofen.

"At vinde prisen er naturligvis stort, men størst var den dag da Branäs Gruppen A/S, Københavns Skiklub og Danmarks Skiforbund kunne byde op mod 400 børn velkomne til en helt igennem fantastisk dag på Vallåsen. Alle knoklede på og Vallåsen crew havde sikret perfekte betingelser ved nat og dag at have produceret store mængder kunst sne, så det blev den store oplevelse som skiløb er, for de unge deltagere i World Snow Day", forklarer Kenneth Bøggild, Administrationschef Danmarks Skiforbund, der forsikrer at dagen bliver gennemført igen næste år.

“Best World Snow Day” blev vundet af polske Zakopene, den kreative pris gik til Zagreb i Kroatien.