Vallåsen

Vallåsen åbner ikke i den kommende sæson

Det er en virkelig dårlig nyhed. Men danskernes nærområde i Sverige, Vallåsen, ser ikke ud til at åbne i den kommende skisæson.

Ejerne Branäsgruppen har sat Vallåsen til salg, men har endnu ikke fundet en køber.

“Lige nu kræver vores satsning på vores anlæg med overnatningsmuligheder, Branäs og Kungsberget, store ressourcer dels økonomisk, dels tidsmæssigt. Dette, sammen med de stigende elpriser, gør det svært at argumentere for en fortsat satsning på vintersæsonen i Vallåsen, forklarer Anders Kjällström, direktør i Branäsgruppen.

Branäsgruppen har ejet Vallåsen siden 2011 og har siden drevet og udviklet både vinter- og sommeraktiviteterne på anlægget. Vallåsen er fortsat til salg, og hos Branäsgruppen er målet fortsat at finde en køber snarest muligt.

“Jeg er sikker på at en ny ejer, måske med lokal tilknytning, kan fortsatte udviklingen af anlægget. Det har været snak med flere interesserede, men intet konkret er kommet på plads”, afslutter Anders Kjällström.