Valfjället

Få ekstra rabat med SkiSverige.dk hos Valfjället

Via SkiSverige.dk har du nu mulighed for at spare rigtig mange penge på en skitur til Valfjället i Värmland. Booker du inden den 1. november i perioden fra uge 1 til uge 7, så kan du opnå 20 procent rabat. Rabatten gælder både på hytte i Drömbyen, liftkort og skileje og du opnår den ved at skrive en mail til info@valfjallet.se med information om hvornår du ønsker at komme afsted. Oveni får du et kuponhæfte til det nærliggende enorme Charlottenbergs Shoppingcenter

Valfjället er blot 540 km fra København. Her kan du boltre dig på 11 pister i et super hyggeligt snelandsskab. Det hele er koncentreret omkring et skicenter med en super hyggelig restaurant (Valfjällskrogen). Herfra går de to hovedtræklifter op i terrænet, og der kan køres på begge sider af disse lifter. Desuden findes på toppen af børneområdet en rigtig hyggelig varmestue.

Længste piste er 1325 meter,  største faldhøjde er 220 meter. Specielt pisten opkaldt efter den lokale skistjerne, Matts Olsson, er på højt niveau. Desuden findes en god funpark. 

I Valfjället møder du hygge og den ægte lokale svenske stemning. Her grilles pølser, her er plads til både børn og voksne, og her kan du få varieret skiløb.

Bor man i Drömbyen er der ski in/ski out i de moderne mobilehome.

Læs mere om Valfjället her, og skriv til info@valfjallet.se for at få din rabat.