Stöten

Masser af nyheder i Stöten inden den nye sæson

Stöten i Sälen i Dalarna satser i den kommende sæson på en række forbedringer, der skal højne niveauet på destinationen.

Til sidste sæson lancerede Stöten en ny 6-personers stolelift, Vargy Express, der er den hurtigste og længste i Dalarna. Til den kommende sæson er blandt andet investeret omkring 35 millioner kroner i et sneproduktionssystem. Dermed er der i alt investeret 55 millioner kroner i sneproduktionssystemet i Stöten de seneste fem år.

“Med det nye sneproduktionssystem kan vi mere end halvere tiden, der skal bruge til at lægge sne. Kvaliteten bliver bedre, og flere pister kan åbnes tidligere. Nu har vi vinden i ryggen. Vi tilbyder den bedste snedækning i Sälen og med den nye kommende lufthavn i Rörbäcksnäs må vi ikke tabe fart, men fortsætte med at udvikle os”, udtaler Johan Thorn fra Stöten i Sälen.

Til den nye sæson forbedres også børnefamiliernes sneparadig, Soltorget. Her bliver favoritpisten Räven endnu bredere, og der er lavet en ny piste til de helt små. Desuden er lavet flere toiletter i nærheden af varmestugen.

Endvidere udbygges områderne Pistbyn, Nordklint og Solheim, så der bliver plads til yderligere 500 nye gæster. Slalombakken Selftimerbanan er gjort bredere og dermed at betegne som en rigtig storslalombane. Der bygges en 4,3 meter høj Vargy-skulptur, der ikke kan undgå at blive børnenes favorit, Skidtorget får et løft med blandt andet en ny restaurant, hvor der serveres husmandskost og så bygges to nye varmestuer på henholdsvis Stötentorget og Skidtorget. Masser af spændende tiltag.

Stöten i Sälen er det nordligste område i Sälen beliggende i det nordvestlige Dalarna. Her findes 19 lifter og 42 pister.

Læs mere om Stöten her.

Annonce: