Skiferie

Rasta bygger nyt i Värnamo

Når du kører i bil til din skidestination i Sverige har du behov for at stoppe undervejs. Dette både for at tanke benzin, evt. købe mad, måske blot kaffe eller evt.for at overnatte.

Til disse stop er Rasta et godt valg. Rasta findes hele 24 forskellige steder rundt omkring i Sverige og virksomheden er i fortsat vækst.

I Värnamo som ligger langs E4, og kun 40 km fra Isaberg, er byggeriet af et nyt Rasta i fuld gang. Anlægget kommer til at bestå af restaurant, OK-Q8 servicebutik og 35 hotelværelser i forskellige størrelser, og åbner allerede i midten af januar 2018. Udover almindelige dobbeltværelser vil der også være specielle familieværelser til børnefamilier og grupper der rejser sammen.

Designmæssigt kommer Rasta Värnamo til at ligne Rastas nye anlæg i Markaryd. Moderne, lyst og stilrent men samtidig funktionelt og hyggeligt.

Der serveres en god mættende morgenmadsbuffet i restauranten hver dag, så energiniveauerne er fyldt op inden bilturen går videre. Parkering og WIFI er gratis som alltid på alle Rastas hoteller.

En stor nyhed som lanceres på Rasta Värnamo er Rastas nye slik og is-koncept, som endnu ikke er navngivet. Det er i samarbejde med Triumf-glass og kommer til at bestå af en stor bland-selv-slik afdeling og en afdeling med blandt andet kugle-is, soft-ice og milkshake. Selvfølgelig til de gode svenske slikpriser, som vi danskere elsker.

Rasta Värnamo åbner i slutningen af januar 2018 men det er muligt at sende en bookingforespörgsel til varnamo@rasta.se allerede nu eller vente til onlinebookingen åbner på www.rasta.se.