FeaturesSälenSkiferieSkistar

Flere danskeren booker skiferie i Skandinavien

Mange danskere er allerede god igang med at planlægge vinterens skiferie. Og ifølge SkiStart, Nordens største udbyder af skiferier, er der en markant stigning i antallet af danske bookinger. Lige nu udgør de danske bookinger næsten tre ud af 10 bookinger hos Skistar, og det er en stigning på næsten 40 procent i forhold til samme periode sidste år.

“Når vi nu nærmer os sensommeren og efteråret, booker mange deres næste skiferie. Vi glæder os over, at danskernes store interesse for at booke skiferie på vores skisportssteder fortsætter, og at andelen af danske bookinger stiger markant, faktisk næsten 40 procent sammenlignet med sidste år, siger Stefan Sjöstrand, administrerende direktør, SkiStar.

Det er fremfor alt destinationerne Trysil og Hemsedal i Norge og Sälen i Sverige, som lokker danskerne, men også i den store destination Åre i Sverige er der flere danskere, der booker.

“Allerede sidste vinter havde vores danske gæster en stor valutafordel, både på vores norske og på vores svenske destinationer. Den fordel er kun blevet større, og danskerne får meget for pengene, når de booker deres skiferie lige nu. Og så er familievenlighed også en vigtig grund, til at danskerne lokkes af vores skandinaviske destinationer”, siger Stefan Sjöstrand.

Udover svenske, norske og danske bookinger hos SkiStar til vinteren stiger andelen af gæster primært fra Tyskland, Storbritannien og Holland.