FalköpingFeaturesNyheder

Lækre hytter i Falköping Alpin

SkiSverige.dk og Ankerstjerne Rejser fortsætter med at udbygge vores sortiment af skirejser til Sverige. Seneste tilbud er ophold i lækre hytter i Falköping og med liftkort til Falköping Alpin. Dette til ekstremt konkurrencedygtige priser.

Falköpng Alpin ligger på Mösseberg i udkanten af Falköping by mellem søerne Vänern og Vättern. Et fantastisk smukt sted. Destinationen er 360 km fra København, så du har mulighed for at komme på ski efter blot fire timers kørsel fra Danmark.

Området består af tre træk lifter og fem pister. Der findes både røde, blå og grønne pister, og Falköping har blandt andet et super godt begynderområde, men også en rød piste med god hældning. Men der er primært tale om en destination for begyndere eller for dem, der lige vil have et par ekstr dage på ski.

Flere gang om ugen er der desuden mulighed for aftenski på de oplyste pister.

Og så er der stor snesikkerhed i Falköping både grundet beliggenheden men også via et godt sneproduktionssystem.

I bor i hytter i Mössebergs Camping & Stugby. Hyttebyen ligger over skibakken med en fantastisk udsigt over Falköping. Der er tale om stort set nye hytter. Hytterne til otte personer er 76 m2 lange og har tre soveværelser, køkken kombineret med allrum samt sauna og naturligvis bad. Fire personers hytterne er på 28 m2 og med alt I har brug for.

Og fra hytterne behøver du kun at gå få hundrede meter, før du er klar til at spænde skiene fast og suse ned ad pisterne.

Priserne starter ved kr. 2.000,- inkl. liftkort.

>> Læs mere og bestil her.