Branäs

Branäs åbner sommersæsonen den 21. juni

De fleste kender Branäs i Värmland som en børnevenlig destination til skiferien. Men Branäs er også en veludviklet sommmerdestination. Den 21. juni åbner Branäs for sommersæson 2024. En sæson hvor der bliver super gode muligheder for cykelentusiaster til at få store oplevelser. Og det gælder for hele familien.

Branäs har investeret i at gøre cykelruterne endnu bedre. Blandt andet kan de små nu boltre sig i Nintendo Land, der er gjort endnu mere børnevenlig. Også ruten Utsikten er blevet mere tilgængelig. Desuden arbejdes med at gøre underlaget på ruten Solsvängen mere behagelig.

“Vi gør hvad kan for at tilpasse vores cykelruter, så det bliver lettere at cykle sammen som familie. Med de nye forbedringer kan vi tilbyde endnu bedre cykeloplevelser”, udtaler Patrik Buhrkall-Nilsson fra Branäsgruppen.

Sommersæsonen i Branäs løber fra 21. juni til 11. august.