Skistar

181 skidage i sæsonen

Nordens største udbyder, SkiStar, beskiver i en pressemeddelelse, at den forgangne sæson har været ekstraordinær og en sæson med stor vækst. Sneforholdene har været rigtig gode, og der har været stor vækst i besøgende fra Danmark, England, Tyskland og Holland. Virksomhedens skiskoler har været rigtigt godt besøgt, og udlejningen af ski en succes. “Stigningen i internationale besøgende og familier har været særlig glædelig, og det understreger at vores mission om at levere sikker og bæredygtig skioplevelser lever op til de forventninger, der er hos aktive familier i vores nabolande”, forklarer Stefan Sjöstrand, der er CEO of SkiStar.

Sæsonen hos SkiStar bestod af 181 skidage, hvilket har kunnet lade sig gøre både via snefald og gode sneproduktionssystemer i både Sälen, Åre og Vemdalen i Sverige og Trysil og Hemsedal i Norge, som SkiStar ejer.

Alle fem destinationer har super gode forhold for overnatning for familier, og så har tilgangen til Sälen og Trysil via Scandinavian Mountains Airport også stor betydning for fremgangen. I øvrigt er det også muligt at flyve til Åre via Östersund Airport, der er 80 km fra skistedet, mens der er 120 km til Vemdalen.