NyhederOrsa Grönklitt

Supertilbud på skiferie for familien i uge 7 til Orsa Grönklit

SkiSverige.dk og Ankerstjerne Rejser har lige her og nu supertilbud på en skiferie i uge 7. Tilbuddet gælder til området Orsa Grönklit i Dalarna.

Orsa Grönklitt er et område i mellemstørrelse med 12 lifter og 23 pister. Her finder du pister af alle sværhedsgrader og super gode forhold til børn og nybegyndere. Specielt den hyggelig Blåbærstien er noget børn er glade for. Nederst i området findes desuden et område, der er perfekt til de helt små børn.

Ulempen ved Orsa Grönklit er en lang køretur på næsten 800 km. Det kan være en fordel at vælge en overnatning undervejs. Til gengæld er skiområdet placeret direkte op af Orsa Rovdjurspark, der er Europas største rovdyrpark. Faktisk kan du ofte se dyr som ulve, leoparder og tigere fra pisterne og specielt fra områdets effektive stolelift.

Desuden er Orsa Grönklitt er et af Sveriges absolut bedste steder til langrend. Her findes hele 130 km med varierede spor.

Mulighederne er mange i Orsa Grönklitt. Man bor ski in/ski out, og får stor valuta for pengene.

En familie på fire personer (to voksne og to børn under 0-6 år) kan komme på ski i uge 7 for blot kr. 8990,- Prisen inkluderer hytte og liftkort til alle deltagere. Tilbuddet gælder kun i uge 7.

Læs meget mere på Ankerstjerne Rejser på dette link.