NyhederStöten

Investeringer hos Stöten giver resultater

De seneste år har destinationen Stöten i Sälen investeret store summer i en udbygning af skiområdet, men også i en lang række nye overnatningsmuligheder. Disse investeringer bærer nu frugt. Destinationen har slået deres rekord for antal besøgnede i julen og nytår og dette endda meget markant. “Alt dette er et direkte resultat at de senere års investeringer og udbygninger”, forklarer Johan Thorn fra Stöten.

Stöten råder nu over Sälens længste lift i et udbygget familieområde, Sälens længste piste, på 3060 meter samt endnu flere overnatningsmuligheder tæt på pisterne samt et helt nyt skilodgehotel. Desuden er også sneproduktionssystemet udbygget i hele anlægget.

Investeringerne har givet en omsætningsstigning på næsten 50 procent på salget af liftkort. “Vi har aldrig nogensinde været i nærheden af at have så mange gæster i anlægget i julen”, uddyber Johan Thorn.

“Nu ruller sæsonen videre efter en rigtig vellykket rekordstart. Antallet af bookninger ser rigtig, rigtig godt ud allerede nu. Og med sen påske bliver foråret og sæsonen endnu længere”, afslutter Johan Thorn.

Stöten er de nordligste på Sälenfjället i det nordvestlige Dalarna. Området består af 21 lifter og 47 pister. 8000 senge findes i området. Læs mere om området her.