ÅreFeaturesNyhederSälenSkistar

SkiStar ser frem til 150 dage på ski

Fredag har Sveriges største udbyder af skidestinationer, SkiStar, åbnet sæsonen i Sälen og Vemdalen i Sverige samt Hemsedal og Trysil i Norge. Næste fredag den 7. december åbner også VM-stedet i Åre.
Forholdene er gode efter den sidste tids vinterkulde.

“Nu er vi i gang, og ser frem til 150 dage på ski. Vores skisteder har alle en unik geografisk beliggenhed med forskellige betingelser, men noget, som skistederne har tilfælles, er snesikkerhed. Vores unikke snegaranti gælder på alle vores skandinaviske skisteder og giver dig mulighed for at ændre din rejse eller få pengene tilbage, hvis vi ikke kan levere det skiprodukt, vi har lovet”, forklarer Linda Morell, PR-chef i SkiStar.

Til den nye sæson kan SkiStar blandt andet byde på nyheder som blandt andet Skandinaviens mest moderne 8-sæders ekspreslift i Hundfjället, Sälen og flere nye indkvarteringsmuligheder og fokus på børne- og familieoplevelser i Vemdalen. Desuden er Åre værter for VM i alpint den 4. til 17. februar.

SkiStar har snegaranti på alle skandinaviske skisteder og giver dig mulighed for at ændre din rejse eller få pengene tilbage, hvis SkiStar ikke kan levere det skiprodukt, der er blevet lovet.