SälenSkistar

Med hundslæde til skiferien

Til december åbner Scandinavian Mountains Airport tæt på de mange lækre skidestinationer i Dalarna. I den forbindelse indfører SkiStar muligheden for at køre med hundeslæde fra lufthavnen til Hundfjället, Tandådalen eller Högfjället. Dette i samarbejde med virksomheden Peakpoint.

“I ankomsthallen mødes gæsterne af Peakpoints erfarne hundeslædefører, får varmt tøj og tager afsted i slæden. At glide gemme vores fantastiske fjällverden bliver med garanti en oplevelse, man vi huske og en rigtig god start på skiferien”, forklarer Jonas Bauer, der er destinationschef på SkiStar Sälen.

Transporttiden er ca. 45 minutter til Hundfjället/Tandådalen og en time til Högfjällshotellet. Prisen er 4.995 svenske kroner for en slæde med fire personer.

Foto: Peakpoint.