ÅreSälen

Nye muligheder til danskerne fra Skistar

- Også udenfor skoleferierne

Danske børnefamilier tager i højere og højere grad på skiferie uden for de faste skoleferier. Det viser tal fra den største udbyder af skidestinationer i Sverige, SkiStar. Derfor åbner SkiStar nu for flere korte ture med gratis skiskole og skileje til børn i alderen 3 til 6 år.

“Vi har set en stadig voksende interesse for Valles Vinteruger gennem de seneste år, og i 2017 overgik besøgstallene alle vores forventninger. Derfor er vi meget begejstrede for allerede nu at kunne tilbyde flere korte ture mellem vinter- og påskeferie til danske børnefamilier”, siger Linda Morell, pr-chef hos SkiStar, der blandt andet ejer destinationerne Sälen, Åre og Vemdalen.

Under Valles vinteruger har børn i alderen 3 til 6 år mulighed for at få gratis skiundervisning, gratis skileje og SkiPass samt mulighed for at deltage i en masse aktiviteter sammen med SkiStars maskot, Snemanden Valle. 

Annonce:

SkiStar vælger nu at tilbyde skræddersede korte ture til børnefamilier i uge 13 og 14. Desuden tilbydes yderligere en række forskellige arrangementer for både unge og voksne i marts, april og maj. Dette lige fra midnatsskiløb til påskefester samt at være publikum ved konkurrencer i alpint skiløb i Sälen.