Romme Alpin

Romme Alpin melder klar til sæsonen

Den kommende skisæson bliver anderledes. Faren for smitte med coronavirus kommer til at påvirke mulighederne for at komme på ski. Men forhåbentligt bliver det muligt, at få sne under brædderne.

Hos Romme Alpin melder de søndag at de er klar til at vinteren kommer. Lifter og snekanoner er klar til sæsonen. Der er gennemført en række tiltag for at mindske trængsel og skabe et trygt miljø for de besøgende, og de er klar til kontinuerligt at tilpasse forholdene.

Grundet coronapandamien har de hos Romme Alpin ændret i reglerne for af- og ombookning. Der kan helt afbookes helt frem til 16 dage inden ankomst. På de sidste 15 dage inden ankomsten kan afbookes, hvis der sker noget drastisk, der er uden for kundens kontrol og som ikke kunne forudses.

Se flere detaljer på RommeAlpin.se