BranäsFeatures

Branäsgruppen præsenterer fem step til en sikker skiferie

Den kommende skisæson bliver helt sikker anderledes. Coronapandamien kommer til at have stor indflydelse for muligheden for at få sne under brædderne. Men lad os håbe på at det bliver muligt for danskere at tage på ski til Sverige.

Hos Branäsgruppen, der blandt andet står bag anlæggene i Branäs og Kungsberget, har de præsenteret nedenstående fem step til en sikker skiferie i det svenske.

Step 1 – Bookning
Du kan booke let og hurtigt på destinationernes websites. Her kan du også booke liftkort og udstyr. Dette bliver gratis bragt til opholdsstedet. Alt står klart, når man kommer frem og man slipper for at stå i kø og kan direkte på pisten.

Step 2 – Ankomst
I kan tage direkte til jeres booket bolig. Det eneste er at I skal hente jeres nøgler på en ubemandet indtjekningsstation. Med andre ord der behøves ikke kontakt med personale eller andre gæster. Men opstår der problemer er det naturligvis muligt at få hjælp. I denne sæson via telefon.

Step 3 – Skiløb
I kører kun på ski i jeres eget selskab. Det gælder også i lifterne. Singelkøerne er fjernet, og der bliver ikke fyldt ud på de tomme pladser i lifterne. Der skal holdes mindst en stavlængdes afstand i liftkørerne. Og så er der åbent fra kl. 9.00-19.00 i Branäs og kl. 9.00-18.00 i Kungsberget. Dette indbærer at der god tid og plads til at sprede skiløbet ud over dagen. Faktisk vil Branäs allerede åbne kl. 8.30 i højsæsonen.
Men det er selvføglelig hele tiden vigtigt at tage hensyn til hinanden.

Step 4 – Mad
Alle boliger i Branäs og Kungsberg er udstyret med eget køkken. Man kan altså køre direkte fra skibakken til boligen og spise på egen hånd. For dem der vil spise på restaurant er hele oplevelsen digitaliseret, så det føles endnu mere trygt. Man slå sig ned og i ro og mag bestille via app’en Branäs/Kungsberget Mat & Dryck. Dette gælder også Take Away.

Step 5 – Udtjekning
At tjekke ud er det enkleste på rejsen. Udstyr efterlades i bolig eller i de nye udendørstationer, og nøglen skal blot ligges udenfor døren. Så er det bare at bevæge sig hjemad og selvfølgelig køre forsigtigt.

Så er der blot tilbage at håbe på at skiturer bliver muligt i 2021.