Branäs

Branäs digitaliserer restauranterne

Coronakrisen kommer helt sikkert på at påvirke den kommende skisæson i Sverige og alle andre steder. De fleste destinationer tager mange forhold for at gøre det muligt at komme på ski. Hos Branäs i Värmland har de netop besluttet at digitalisere restauranterne. Dette kommer til at foregå via en appen Branäs Mat och Dryck. Herfra skal bestillinger foretages, og dermed skulle der blive mindre kø og mindre trængsel, og dermed mindre risiko for smittespredning.

“Du slipper for at stå i kø, og kan slå dig ned med dit selskab og bestille i ro og orden. Alt fra menuen i forhold til åbningstiden findes i appen, og bestillingen er klar efter få klik”, forklarer Wisam Salin, der er konceransvarlig for mad og drikke i Branäsgruppen.

Appen eksisterede også de seneste sæsoner, men coronakrisen har fået Branäsgruppen til satse yderligere på den.

I øvrigt vil Toppstugan i Branäs være lukket hele den kommende sæson. Alle andre restauranter er tilpasset, så det er muligt at holde afstand.

Også i Kungsberget, Vallåsen og Ulricehamn Ski Center, der alle er en del af Branäsgruppen, vil det muligt at benytte appen.