Branäs

Branäs åbner sæsonen fredag

Som det første af de store skianlæg i Sverige åbner Branäs for sæsonen fredag. Området i Värmland kommer til at have åbent kl. 9.00 til 19:00 hver dag i hele ugen.

“Det har været en speciel førsæson med mange forberedelser og forandringer, og derfor bliver det fantastisk endelig at komme igang. Vi har kørt gemt sne ud med lastbiler for at kunne åbne så mange pister som muligt”, forklarer Christoffer Lilja, der er pladschef hos Branäs.

Sæsonen bliver, grundet faren for coronavirus, anderledes. Der er taget tiltag for at mindske trængsel, og alt bookning af udstyr og liftkort foregår online. I sidste uge åbnede Branäs’ søsteranlæg, Kungsberget, og de erfaringer, der er opnået der kan allerede nu benyttes i Branäs.

Fredag åbnes 14 pister og tolv lifter. Der er i første omgang åben den 11. til 13. december og fra siden hver dag fra den 18. december.