BranäsFeaturesNyheder

Soltorget på Branäsberget byder på den perfekte ramme til skiferien for familien

Branäs i Värmland bliver år efter år kåret som den bedste svenske skidestination til børnefamilier. Og dette ikke uden grund. I Branäs er der alt familien skal bruge til at give børnene en god skioplevelse. Destinationen har perfekte børneområder i både selve Branäs og på Branäsberget. Her er pister og lifter til alle niveauer, en super god skiskole og sneen er altid som den skal være.

Hos Branäs er alt tilpasset børnene. Der er specielle områder til børnene på alle restauranterne, der findes dejlig varm gratis saft overalt i området, og så kan de små hilse på områdets maskotter Björnbusarnas og give dem et kram som en lille pause til skiløbet. Højdepunktet er dog Ninendo-pisten, hvor børnene kan hygge sig med diverse udfordringer, og samtidig udvikle deres skiløb. Børnene elsker det.

Soltorget
Der er flere muligheder for overnatning i Branäs. Der er masser af hytter og rigtig mange super gode lejligheder. En helt oplagt mulighed er dog lejlighederne på det nybygget Soltorget på Branäsberget. Her findes ganske enkelt de optimale rammer til familiens skiferie.
Lejlighederne på Soltorget er super lette at komme til. Bilen kører I bare ned i parkeringskælderen. Her henter I også nøglekortene til jeres lejlighed. Derefter er det bare at tage elevatoren op til jeres den rette etage, og flytte ind. Lejlighederne er super velindrettet i elegant design og med møbler af høj kvalitet. Bad og køkken er optimalt, og der er plads nok til familien i lejlighederne. Man kan ikke undgå at føle sig hjemme.
Til liften er der mindre en 100 meter, så i princippet er det blot at tage skiene på uden for opgangen og køre afsted. Ingen spildtid og det er let at komme hjem til lejlighederne og spise frokost eller bare holde en pause.
En kæmpe fordel ved at bo på Soltorget er, at her findes alt du skal bruge. Der er dagligdagsbutik med madvarer og skiudstyr, varmestue og caféer, hvor I kan hygge jer og slappe af. Ofte er der underholdning på den lille scene i hjørnet af torvet, og dagene bare flyver afsted. Man kan kun nyde en skiferie på Soltorget.

 


Man kan hygge sig og slappe af på Soltorget.

 


Der er alt du skal bruge på Soltorget.


Skiområdet er også til voksne
Men naturligvis er Branäs ikke kun en skiområde til børn. Her er pister til alle behov. Specielt kan fremhæves Storbacken pisten, der gør fra toppen af gondollisten og hele vejen ned til selve Branäs. Men også funpark-området ved Södra er yderst anbefalelsesværdig. Både gondolliften og stoleliften ved Södra er super effektive og sikre at man får en dag med masser af skiløb. Stoleliften ved Sjöområdet er til gengæld noget langsommer at benytte, men til gengæld er pisterne her perfekte, når begynderområderne er blevet for små til børnene. Endnu en god fordel ved Branäs er at det er let og hurtigt at komme på tværs mellem de forskellige del af området, hvilket gør dagen lettere. Og så er de opstillet grillområder i verdensklasse. Og der er jo intet som når familien mødes til ristet hotdogs. Dette giver energi til at nyde dejlige Branäs.

 


Pisterne hos Branäs er åbne hver dag til kl. 18. Der er ingen grund til at stresse.


Afterne kan være super smukke hos Branäs.


Det er hyggeligt at mødes ved de mange grillpladser i Branäs-området.


Branäs har pister til alle niveauer.


Læs mere om Branäs nedenstående,