Diverse

Kungsberget lancerer ny park

Kungsberget, tæt på Stockholm, er allerede populær for dem der elsker at køre i park. Men nu bliver populariteten sandsynligvis endnu større. Der bygges til den nye sæson nemlig en helt ny park. Desuden udbygges den tidligere juniorpark.

“I stedet for de traditionelle liner har vi valgt at bygge og tilpasse den nye park på Sydsiden efter miljøet og naturen. På den måde tilbyder vi forskellige veje mellem hop, mails og boxe og oplevelsen bliver unik. For parkelskere er jeg sikker på at det bliver en spændende og populær nyhed”, udtaler Johnny Jernqvist, der er pladschef i Kungsberget.

Den nye park på sydsiden af området erstatter den store park, som har været på den populære Familiebakke. “Vi har et bedre snesystem på sydsiden, hvilket indebærer at det er lettere for os at åbne parken tidligt på sæsonen. Det har tidligere krævet mere kulde, energi og tid at kunne åbne bakken i det hele taget. I og med at den flyttes bliver familiebakken endnu bredere og bedre at køre på”.

Kungsbergets Juniorpark får desuden en makeover, og opbygges i forskellige sværhedsgrader, grøn, blå og rød. Her findes også en hoppepude.

Desuden har Kungsberget bygget et nyt transportbånd i børneområdet og den grønne piste Rundturen får en ny strækning i slutfasen. Der er premiere den 4. til 5. december og fra den 20. december er anlægget åbent hver dag.