Orsa Grönklitt

Endnu en isbjørnefødsel i Orsa

Ved skisportsstedet Orsa Grönklitt findes Orsa Rovdjurspark. Nordeuropas største af slagsen. For omkring et år siden fødte isbjørnen Ewa en unge, Miki, hvilket er en sjælden ting i fangeskab. Nu er det Hope, der har født en unge. En unge som personalet dog endnu ikke har haft visuel kontakt med, men som de kan opfange lyde fra.

Husk at du når du sidder stoleliften i skiområdet Orsa Grönklitt kan du kigge ind i Nordeuropas største rovdyrkspark, Orsa Rovdjurspark. Et unikt sted hvor du kan komme helt tæt op ulve, tigere, isbjørne og andre rovdyr.

Hope kom til Orsa Rovdjurspark i 2018. Der har dog været isbjørne i parken siden 2009. Der findes 114 isbjørne i fangeskab i 42 forskellige dyreparker i Europa. I 2020 blev der blot født to isbjørneunger i Europa!