Nyheder

Sådan forbereder du dig på skiferie

Hvis du ikke har været på skiferie før, så kan det være uoverskueligt med alle de ting man skal pakke. Derfor vil vi gerne hjælpe dig på vej, ved at fortælle lidt om nogle af de essentielle ting, som du ikke må glemme, hvis du skal på skiferie.

Dit ski tøj
På en skiferie, så er det vigtigt, at man har varmt tøj. Ski tøj kan være mange ting, men det mest traditionelle er en skijakke, et par skibukser, varmt undertøj, lange strømper og en halse disse. Hvis du huske disse ting, så er du som udgangspunkt godt stillet, når du kommer til landet hvor du skal stå på ski.

Vil du opgradere lidt, så anbefaler vi, at du køber dine egne skistøvler eller snowboard sko. Det gør vi, fordi de bare sidder bedre, hvis de bliver lavet til ens fod. Er du i tvivl om hvad det skal koste at købe et par skistøvler, så kan du finde priser lige her: https://skioutlet.nu/kategori/ski-stoevler/

En lommelærke
Hvis du kan lide at få en skarp i ny og næ, så anbefales det, at du tager en lommelærke med på skiferie. Det anbefaler vi, fordi du med en lommelærke kan tage en skarp med op på bjerget. Det varmer så dejligt, hvis man har suset op og ned ad bjerget i nogle timer, og lige kan tage en slurk af lommelærken.

Hvis du ikke er til en skarp, så anbefaler vi, at du tager en god termokande med, som du kan have med i en rygsæk. Heri kan du enten lave noget varm saft, noget kaffe eller noget varm kakao. Uanset hvad, så er det rart at have noget med, som man kan varme sig på i løbet af dagen.

Noget du kan pakke mad i
Mad på et bjerg er utrolig dyrt, derfor anbefaler vi, at du tager noget med, som du kan pakke en madpakke i. Det kan være noget så nemt som en plastikbøtte du kan have i din taske, eller måske bare nogle poser og sølvpapir. Hvad der fungerer for dig, er måske ikke det samme der fungerer for os, derfor skal du selv vurderer hvad du tænker er nødvendigt.

Til sammenligning, så vil vi meget gerne bringe på banen, at det hurtigt koster mellem 100-200kr pr. mand pr. portion man skal have på et bjerg, og derfor render det hurtigt op i mange penge.