KungsbergetNyheder

Ni dage til skipremiere på Kungsberget

Julen og skisæsonen nærmer sig virkelig nu. I Kungsberget, nord for Stockholm, arbejder skikanonerne for fuld kraft, og der er bare ni dage til den alpine sæson åbner den 1. december.

“Vi har planlagt åbningen siden vi lukkede i april, så vi er klar. Med den sne vi gemte fra sidste år og det vi producerer nu ligger vi godt til”, forklarer Martina Svensson, der er pladschef i Kungsberget. “Der er en utrolig aktivitet på anlægget lige nu med alle sæsonarbejderne, som kommer ind. Men vi har glædet os til den 1. december siden april, så vi er klar på alle fronter. Nu er det bare gæsterne som vi mangler, men det ser godt ud med antal bookninger til den første weekend”, afslutter Martina Svensson.

Kungsberget er en del af Branåasgruppen og dermed også en del af projektet med at gemme sne over sommeren. Dette gøres på alle Branäsgruppens anlæg heriblandt Vallåsen kun to timers kørsel fra Sjælland.

Kungsberget består af 16 lifter og 22 pister og har de seneste år gennemgået en stor udvikling. Til sæson 2016/2017 blev området udbygget med med flere pister på sydsiden af Kungsberget. Desuden er lavet en ny stor effektiv 8-personers stolelift fra selve byområdet til toppen af området. En klar forbedring af af området.

Læs mere om Kungsberget i nedenstående

Kungsberget