Vemdalen

Nyt skiområde i Vemdalen

Sveriges tredje største skiområde, Vemdalen, udvikles og bliver endnu større.  For at øge kapaciteten og optimere fordelingen af gæsterne på skidestinationen har SkiStar derfor investeret i et nyt 400 hektar stort område, som skal udvikles i de kommende år.

Til denne vinters gæster udvides den populære pist Turisten i Vemdalen. Der introduceres også ubemandede SkiStarshops, som ligesom på andre svenske destinationer holder døgnåbent.

SkiStars investering i et 400 hektar stort område i Vemdalen skal udvikles i de kommende år med 50 hektar pister og lifter. Området har en god hældning og egner sig rigtig godt til alpint skiløb. Når området er færdigudviklet, skal det bygges sammen med det eksisterende skiområde ved Skalspasset. Om sommeren kan området bruges til cykling og vandreture. Investeringen gør det også muligt at bygge flere attraktive lejligheder og hytter på fjeldet.

Allerede denne vinter bliver der mulighed for mere skiløb på den centrale pist Turisten, der bliver forlænget helt til toppen af fjeldet Hovde og stoleliften Hovde Express.

For dem, der ikke har tid til at gå i butikker, mens lifterne er åbne, er der også godt nyt. På alle de svenske SkiStar-destinationer vil de ubemandede SkiStarshops holde åbent 24 timer i døgnet. Her kan man nemt og smidigt kan gå ind og købe et udvalg af nødvendige produkter med en app.

“Vi udvikler vores destiantion til fremtiden og for at vores gæster får endnu mere ud af deres ferie i Vemdalen. Nu arbejder vi intensivt på at forbedre vores centrale pist Turisten, som vi ved, er værdsat af mange gæster. For de danske gæster er der lige nu en uhørt fordelagtig kronekurs, så vi håber at se endnu flere danske gæster hos os denne vinter”, siger Anders Lundqvist, destinationschef for SkiStar Vemdalen.