ÅreSälenSkistarVemdalen

SkiStar melder om øget interesse fra danskere

SkiStar er Nordens største udbyder af skianlæg med Sälen, Åre, Vemdalen i Sverige samt Trysil i Norge og St. Johann i Østrig på programmet. Virksomheden er dermed også meget benyttet af danske skiløbere.

Allerede nu melder SkiStar om øget salg af skiophold blandt danskere til sæson 2019/2020. På nuværende tidspunkt har Skistar en vækst på 9 procent på bestillinger fra danskere, hvilket kan været et resultat af den nye Skandinavien Mountains Airport tæt ved Sälen og Trysil.

“Vi ved, at vores skisteder passer de danske gæster rigtig godt, og med den nye lufthavn beliggende mellem Sälen og Trysil bliver turen dertil nu forbedret. Den svage svenske krone betyder også, at danskerne har flere penge mellem hænderne til at vælge skiferier i Skandinavien, siger Mathias Lindström, salgs-og marketingdirektør hos SkiStar.

Den 22. december starter flyselskabet BRA deres flyruter til den nye Scandinavian Mountains Airport, hvor ruten fra Ängelholm Helsingborg lufthavn, der afgår to dage om ugen, torsdag og søndag, er den første, der bliver lanceret. Den 26. januar starter flyruten fra Malmø lufthavn, og den afgår om søndagen. Transporttiden fra lufthavnen er kun 10 minutter til Sälens nærmeste skiområde og 40 minutter til Trysil. Om kort tid bliver det muligt at bestille både fly og transport.
“Trysil og Sälen er allerede velkendt og populær hos danske gæster. Sälen er med sine 100 skibakker og Europas største tallerkenliftsystem særdeles velegnet til de danske småbørnsfamilier. Trysil, som byder på næsten 70 velplejede skibakker og en ekstremt høj kvalitet af alt fra lifte til lejligheder og hoteller, er også velegnede for danske familier”, uddyber Mathias Lindström.
Ängelholm Helsingborg lufthavn tilbyder gode parkeringsfaciliteter med tæt på 1000 pladser i umiddelbar nærhed af terminalen. Det er nemt at komme til Malmø lufthavn fra Danmark, og parkeringsmulighederne er også gode.