FeaturesVemdalen

Vemdalen byder på brede skibakker med varierende faldhøjde

Vemdalen i Jamtland, der tidligere på året blev kåret til årets svenske skisted 2023, er en skidestination, der byder på brede skibakker med varierende faldhøjde og er et sted, hvor alle kan får mest muligt ud af skiferien.

I Vemdalen er der tre skiområder, Vemdalsskalet, Björnrike og Klövsjö/Storhogna og med et SkiPass får du adgang til skiløb i alle områder, og kan nemt komme frem og tilbage imellem dem med SkiStar Bus.

Vemdalsskalet er en malerisk fjeldby med restauranter, butikker og underholdning. Skiområdet strækker sig over to fjelde med ekspreslifte, der nemt kan tage dig frem og tilbage. Her er både sorte og grønne pister og alt imellem. Björnrike er meget familievenligt med stort børneområde og park. Der er et fantastisk udvalg af restauranter og indkvarteringsmuligheder. Skiområdet ligger sydvendt og byder på lange skidage i solen. Klövsjö/Storhogna er to orbundne skiområder med både skønne carvingbakker og udfordrende sorte pister. I Klövsjö er der en Snow Park og i Storhogna et børne- og legeland. 

Ud over skiløb kan du nyde Vemdalens restaurant- og underholdningstilbud, spa og afslapning. I hjertet af det naturskønne Vemdalen finder du det nye SkiStar Lodge Vemdalen.

Du kan hurtigt og nemt flyve fra København til Östersund og komme videre til Vemdalen med lufthavnstransport. Fra København går der også tog hele vejen til Vemdalen. Du ankommer udhvilet og klar til nye fjeldeventyr.