Nyheder

Sengetransformer: En fremragende løsning til ethvert rum

Ejere af moderne lejligheder har ikke altid en masse rummelige værelser. Ofte, når man køber møbler og interiørartikler, er valget mellem funktionalitet og udseende. Den kompakte transformerseng er et sjældent tilfælde, hvor moderigtigt design er kombineret med praktisk brug. Hvis du ønsker at købe en stilfuld model af høj kvalitet, anbefaler vi dig at besøge SMARTBett-webstedet. Der kan du finde mange funktionelle muligheder til dit værelse, herunder de ekstremt populære Murphy-senge, som ikke vil efterlade dig ligeglad.

I dag tilbyder vi dig et dybdegående kig på fordelene ved transformersenge, og hvorfor de er så god en løsning til forskellige typer interiør.

Når vi taler om fordele og ulemper

Transformatorsengen er et ekstraordinært objekt. En sådan model forvandler sig til en anden type møbel med en enkelt bevægelse.

Argumenter til fordel for at købe det:

 • En nem og sikker forvandlingssystem, som selv et barn kan klare sig med. Det er nok bare at trække håndtaget i den rigtige retning.
 • Sparer op til 80 % af pladsen, når det er foldet sammen, afhængigt af typen af design.
 • Madrassernes egenskaber og fraværet af sømme gør møbeltransformeren velegnet til daglig brug.
 • Vil passe med succes ind i ethvert interiør på grund af det brede udvalg af farver, materialer og stilarter.
 • Kombinerer funktionerne af en soveplads med alle funktionerne af en anden type møbler afhængigt af konfigurationen (skab, sofa osv.).
 • Rummelig skuffe til opbevaring af sengetøj eller andet sengetøj.

Der er ingen væsentlige ulemper ved denne type møbler. De er kun særegne for dårligt fremstillede modeller. Mulige problemer kan i dette tilfælde være hurtig slitage af mekanismen og alle former for dens funktionsfejl, fremkomsten af defekter i polstringen og knirken under udfoldning.

Klassificering af konvertible møbler

Der findes flere typer af design af omdannelsessenge. Men uanset typen kan de alle opdeles i to kategorier – vandret og lodret. Der er også en klassifikation efter den type møbel, som det bliver til efter foldning. Det kan være et skab, en sofa eller et skrivebord – der er virkelig mange muligheder. Selvfølgelig kan folde senge være enkelt-, dobbelt- eller endda køjesengsmodeller. Lad os tage et nærmere kig på nogle af de tidligere nævnte muligheder.

Skab seng

En type transformerseng, der bliver stadig mere populær på grund af sit usædvanlige design. Løftemekanismen er meget komfortabel og sikker.

En stor fordel ved denne type møbel er fraværet af sømme, som i en almindelig sovesofa, hvilket kvalitativt påvirker sovepladsens ortopædiske egenskaber kvalitativt. En bred vifte af modeller gør det muligt at passe skabsengen ind i rummets generelle møbelopstilling og gøre den til en del af sættet.

Skrivebord seng

Den perfekte løsning til et arbejdsværelse eller et teenageværelse er en skrivebordsseng. Normalt har denne type transformer relativt små dimensioner. Princippet i mekanismen er at løfte bordpladen op, hvilket giver dig mulighed for at læne madrassen tilbage og få alle fordelene ved en normal soveplads.

Sovesofa

Dette er den mest almindelige type transformer. Perfekt til et soveværelse-stueværelse eller en studielejlighed. En sådan seng har mange muligheder for foldemekanismen, så du kan vælge præcis den, der passer bedst til dit værelse. Med hensyn til priser er der både repræsentanter for økonomiklassen og dyre modeller. Den højeste pris har en kombination af en sovesofa med en skabsvæg.

Hvad er det bedste materiale at vælge?

Ud over de ydre kvaliteter og typen af foldemekanisme er de materialer, der anvendes i møblerne, også vigtige. De bedste muligheder er træ og metal, som dog hver især har sine fordele og ulemper.

Hvad angår træmøbler, er de miljøvenlige, holdbare og langtidsholdbare. Når det kommer til rengøring, er det nødvendigt at bruge de rigtige produkter, og så vil sengens udseende glæde dig i mange år.

Når vi taler om metal, er jern også meget efterspurgt. Sengerammen af dette materiale er den ubestridte leder på markedet for transformere. En sådan seng er pålidelig og sikker og kræver ikke ekstra pleje.

Valg af den rigtige model

Følgende kriterier bør tages i betragtning, når du skal vælge en foldeseng.

 • Konstruktionstype. Beslut dig for, hvilken type møbel sengen skal omdannes til.
 • Antallet af sovepladser. Størrelsen af sengen og typen af liggemekanisme vil afhænge af dette punkt.
 • Krav til funktionalitet. Der findes modeller, hvor hylder og skuffer blot er en dekoration af fronten, men det er umuligt at opbevare ting i dem.
 • Foldemekanisme. Måske et af de vigtigste punkter. Du skal kontrollere kvaliteten af dens samling. Processen med transformation skal være let og uden unødig indsats. Sengens sikkerhed afhænger direkte af dette element.
 • Madras. For god kropsholdning vil den bedste løsning til sengen være en hård fyldning. Du bør vælge baseret på dine egne præferencer.
 • Dimensioner. Afhænger af rummets type og areal.

Ved hjælp af disse tips vil du nemt træffe det rigtige valg!

Transformer seng i det indre

Det er sædvanligt at placere sengen i soveværelset. For den sammenklappelige model er der ingen sådanne begrænsninger. På grund af de mange typer og forskellige egenskaber kan transformermøbler med succes “passe” ind i det indre af ethvert rum, hvilket sparer meget plads i løbet af dagen. Der bør lægges særlig vægt på en sådan seng for elskere af minimalisme. Når den er foldet, overbelaster den ikke rummet og efterlader plads i midten af rummet fri.

En transformer seng vil se godt ud som værelsets midtpunkt. Usædvanlige lyse farver eller brugen af iøjnefaldende indretning vil hjælpe med at opnå denne effekt.

Vi ønsker dig et vellykket valg!