Sälen

Til sommer kan du stå på ski i Sälen

Virksomheden SkiStar er Nordens største udbyder af skiferier. Virksomheden driver blandt andet Sälen, Vemdalen og Åre i Sverige samt Trysil og Hemsedal i Norge. De senere år har SkiStar også haft fokus på at udvikle deres destinationer til at være attraktive om sommeren.

Til sommeren 2023 vil der i Lindvallen blive bygget et område med kunstgræs, hvor der kan køres på ski om sommeren. Der bliver tale om et område på 7000 m2 tæt ved SkiStar Lodge Lindvallen.

Liften Kråkan tager skiløberne op til toppen. Kunstgræsset består af biologisk fremstillet plastik fra sukkerrør, hvor selve plastikmåtterne så produceres i Sverige. Desuden kan man udfordre sig selv i den nye railpark, som er designet af SkiStars ambassadør, freestyleprofilen Jesper Tjäder.

SkiStar tilbyder også sommerski på Hammarbybacken i Stockholm.