BranäsFeatures

Branäs skal ansætte 280 medarbejdere til sæsonen

Et af danskernes favoritskidestinationer, Branäs i det nordlige Värmland, har startet processen med at ansætte 280 medarbejdere til den kommende sæson. Der skal både ansættes uddannet folk til kokke og pistemaskinefører, men også liftvagter, snelæggere og personale til skiudlejning.

“For mange er det et sæsonjob som springbræt i arbejdslivet. I Branäs arbejder 51 personer fast årets rundt, og cirka 38 af disse startede som sæsonarbejdere. Ni af disse er desuden afdelingsledere i dag”, forklarer Karina Moden-Svärd, der er HR-chef hus Branásgruppen.

“40 procent af alle dem, som arbejder i Branäs vælger at komme tilbage. Det er en speciel oplevelse som er et minde for hele livet. Det er muligt at kombinere skiinteressen med et meriterende arbejde og samtidig får det fantastisk sjovt og måde masser af nye venner på arbejdet”, uddyber Karina Moden-Svärd.

Der ansættes løbende, men sidste frist er den 3. september.

Se hvordan du søger på https://jobba.branas.se/departments/vintersasong