Branäs

Der har aldrig være bedre betingelser hos Branäs

Branäs i Värmland har aldrig haft bedre sneforhold på denne årstid og kan derfor melde om at de kommer til at åbne flere pister end nogensinde før til en premiere, hvilket er den 16. december.

Tidlige minusgrader og et forbedret sneproduktionssystem har gjort, at de hos Branäs har haft nærmest optimale forhold til sneproduktion før sæsonen i Branäs.

“Det føles fantastisk at vi har så fine forudsætninger til en rigtig god premiere-weekend. Takket være den tidlige kulde, som har været her længe og vores effektive snesystem, håber vi at kunne åbner flere bakker end vi har gjort tidligere”, forklarer Anton Renström, Teknisk chef hos Branäsgruppen.

De seneste investeringer, som Branäs har gjort i sneproduktion, gør det ikke blot muligt med rekordproduktion, men også udvikling af andre dele af skiområdet.

“I år kan vi blandt andet åbne en helt ny snowracerbakke for at øge udbuddet af vinteraktiviteter, hvor sneproduktionen er en nøglefaktor for at gøre det muligt”, forklarer Mikael Elford, der er kommercielt chef hus Branäsgruppen.