ÅreFeatures

Unik vinteroplevelse: Bo i Iglo i Åre

Vinteren er tæt på, og alle, der elsker at stå på ski, glæder sig til årets skiferie. Men vinteroplevelser kan være meget mere end kun at stå på ski. I midtsvenske Jämtland Härjedalen finder man – ud over skisportsmuligheder i verdensklasse – også mange anderledes og unikke vinteroplevelser. Dem præsenterer vi løbende både her på SkiSverige.dk og på vores søstersite VilGerneLeve.dk. Her om at bo i Iglo i Åre.

Igloo Åre tilbyder en unik og anderledes overnatningsoplevelse på bjerget Åreskutan. Her overnatter man i rigtige igloer bygget af sne og is. Hver iglo har sin egen historie og er unikt dekoreret i sne. Gæsterne får serveret en femretters middag og har mulighed for at nyde et spabad under stjernerne og derefter falde i søvn på varme rensdyrskind i en polarsovepose på en behagelig madras i igloerne midt på fjeldet.

Læs mere: www.iglooare.com

Læs om endnu en unik vinteroplevelse på nedenstånde.