Hammerbybacken

Så åbner sæsonen for sommerski i Stockholm

Den 11. maj åbner sæsonen for sommerski i Stockholm. Hammarbybacken er klar til endnu en sæson, der ud over skiløb også byder på mulighed for rigtig mange andre aktiviteter. Der er åbent i weekenden frem til 15. juni, og derefter hverdag i sommerferien. Køber man et Aktivitetspas får man adgang til SummerSki, Mountain Coaster, Mountain Tube, Bungy Rocket, Klättertorn og Trampolin. 

“Vi har set en kontinuerlig stigning i interessen for vores sommeraktiviteter siden åbningen i sommeren 2022. Hammarbybacken bliver gradvis et samlingspunkt for stockholmeren. Ikke kun for de spændende aktiviteter, men også for mulighederne for træning, løb, gå turer og for den fantastisk udsigt fra toppen”, udtaler John Midelf, der er destinationschef på SkiStar Hammarbybacken.